تاریخ : سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲ 12 ربيع أول 1445 Tuesday, 26 September , 2023
0
خبرگزاری ایمنا

رفع معضلات ناشی از بیکاری با آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای

  • کد خبر : 1377
  • 25 دی 1401 - 8:06
رفع معضلات ناشی از بیکاری با آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای

رفع معضلات ناشی از بیکاری با آموزش های فنی و حرفه ای میسر می باشد. به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا ملک‌پور ‬ در نشست دوشنبه دو با امام جمعه باغبادران با اشاره به نقش روحانیت در انقلاب اسلامی و رسالت امروز آن‌ها، اظهار کرد: بسیاری از مشاغل، اداری نیست اما از نظر کسب درآمد و درجه رفاه و […]

رفع معضلات ناشی از بیکاری با آموزش های فنی و حرفه ای میسر می باشد. به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا ملک‌پور ‬ در نشست دوشنبه دو با امام جمعه باغبادران با اشاره به نقش روحانیت در انقلاب اسلامی و رسالت امروز آن‌ها، اظهار کرد:

بسیاری از مشاغل، اداری نیست اما از نظر کسب درآمد و درجه رفاه و مسائل مالی بسیار بالاتر از مشاغل دولتی است، از این رو باید تلاش کرد تا نسل جوان در مسیر تبدیل ایده‌ها به شغل و فراگرفتن آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار گیرد.

رئیس مرکز فنی‌وحرفه‌ای شهرستان لنجان گفت:

روحانیت در ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی نقش بسزایی دارد و باید توجه داشت هدف‌گذاری اصلی سازمان فنی‌وحرفه‌ای نیز براساس منویات رهبری است که فرمودند‬ «فنی‌وحرفه‏‌ای‏‌ها باید توسعه یابد.ما به علم احتیاج داریم، اما به پنجه کارآمد هم احتیاج داریم»، از این رو به کمک روحانیت برای تبلیغ هرچه بیشتر آموزش فنی‌وحرفه‌ای بین نسل جوان داریم.

ما با کمک و حمایت روحانیت می‌توانیم اقدامات بزرگی را در حوزه آموزش فنی‌وحرفه‌ای و ایجاد اشتغال انجام دهیم، نسل جوان کشور بعد از دانش‌آموختگی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی به دنبال شغل اداری هستند و این نگرش در نوع خود، مشکلی فرهنگی به شمار می‌آید که گریبان‌گیر جامعه شده است، از این رو باید به سمت رفع شدن آن گام برداریم.

بسیاری از مشاغل، اداری نیست، اما از نظر کسب درآمد و درجه رفاه و مسائل مالی بسیار بالاتر از مشاغل دولتی است، از این رو باید تلاش کرد تا نسل جوان در مسیر تبدیل ایده‌ها به شغل و فرا گرفتن آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار گیرد.

ملک پور: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای در ایجاد اشتغال و رفع معضلات ناشی از بیکاری نقش مؤثری دارد

مهارت در ایجاد فرصت‌های شغلی برای جویندگان کار نقش مهم و کلیدی دارد و جوانان می‌توانند با توأم کردن آموزش‌های نظری و عملی خود را در مقابل تغییرات تکنولوژیکی هماهنگ و کسب و کاری پررونق را خلق کنند.

ملک‌پور با تاکید بر اینکه جامعه روحانیت همواره از گروه‌های مرجع و نخبه فکری کشور بوده‌اند، تصریح کرد: اگر جایگاه فنی‌وحرفه‌ای بین خانواده‌ها به درستی تبیین شود، دغدغه اشتغال و تأمین نیروی کار ماهر تا حد زیادی رفع خواهد شد. بر این باور هستیم که تقویت ارتباط فنی‌وحرفه‌ای شهرستان لنجان با ائمه جمعه و جماعات می‌تواند این مسیر را به دلیل پیوند عمیق این قشر با مردم هموار کند.

در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله) سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری شده است، باید تلاش کنیم زمینه‌های تحقق شعار سال را فراهم کنیم و یکی از موانع سر راه تولید کمبود نیروی کار ماهر است و سازمان فنی‌وحرفه‌ای می‌تواند با ارائه آموزش‌های منطبق با نیاز بازار کار و براساس نیازسنجی‌های علمی و اصولی، از تولید در کشور پشتیبانی کند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: آموزش‌های مهارتی در محیط واقعی کار برای مهارت‌آموزان از جذابیت بیشتری برخوردار است و افراد در این محیط‌ها مهارت‌ها را زودتر و بهتر کسب می‌کنند و امروز زمینه تحقق این مهم در شهرستان لنجان فراهم است.

لینک کوتاه : https://amalekpour.ir/?p=1377
  • نویسنده : ملک پور
  • ارسال توسط :
  • منبع : https://www.imna.ir/news/630753/-----------
  • 900 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش های فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی آیت الله العظمی خامنه ای اداره ورزش و جوانان شهرستان برخوار اداره کار شهرستان برخوار اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اشتغال در شهرستان برخوار اشتغال زایی اشتغالزایی اشتغال زایی برای روستاها افزایش سطح دانش فنی و مهارتی امام جمعه شهرستان دولت آباد بسیج سازندگی شهرستان برخوار توانمندسازی مهارتی خبرگزاری ایمنا دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد دانشگاه پیام نور دولت آباد دکتر علیرضا ملک پور رئیس فنی و حرفه ای شهرستان لنجان رهبر انقلاب روستای حبیب آباد روستای علی آباد روستای مرغ و دنبی ریاست فنی و حرفه ای شهرستان برخوار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شهرستان برخوار شهرستان لنجان علیرضا ملک پور علیرضا ملک پور ریاست فنی و حرفه ای شهرستان برخوار فرماندار شهرستان برخوار فنی و حرفه ای شهرستان برخوار مددجویان مددجویان بهزیستی مرکز آموزش فنی و حرفه ای برخوار مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان لنجان ملک پور ملک پور ریاست فنی و حرفه ای برخوار ملک پور و سیاست مهارت آموزی مهارت آموزی و اشتغال دانشجویان نمایشگاه محصولات کارآموزی هفته دفاع مقدس وب سایت مرکز آموزش فنی و حرفه ای برخوار پیاده سازی مدل های آموزشی نوین کاهش آسیب های اجتماعی